Invitation to our next meeting, Wednesday 1 March at 18:00

February 22, 2017 Floris Romeijn

To all who is interested, our next conference will be held on 1 March. Finally you will be able to join our society officially. We will discuss the submitted ideas that we did receive in our suggestion box. Also Jan-Willem Meijer will be joining us for some technical insight. There will be some time to discuss committees, like the sponsor committee. We hope you will be able to join us Wednesday 1 March at 18:00 in classroom LWB C1.72. Do not hesitate to take some friends with you who are interested in the society. We will do our best to have some snacks and drinks, we hope to see you all next week!


Voor alle geïnteresseerden, de volgende bijeenkomst zal op 1 maart zijn. Bij deze bijeenkomst zullen jullie eindelijk de mogelijkheid hebben om je aan te melden bij onze vereniging. We gaan het hebben over de binnengekomen ideeën in de ideeënbus. Jan-Willem Meijer zal aanwezig zijn voor technische ondersteuning en informatie. Ook willen we commissies onder de aandacht brengen, zoals bijvoorbeeld de sponsorcommissie. Hopelijk kan je er woensdag 1 maart om 18:00 bij zijn in lokaal LWB C1.72, neem vooral vrienden mee die mogelijk geïnteresseerd zijn in de vereniging. Wij zullen ons best doen om voor een hapje en drankje te zorgen. Tot volgende week!