Today we have a great announcement regarding a new sponsorship

Today we have a great announcement regarding a new sponsorship.

We have just launched a new partnership with Conta-clip.
Conta-clip will support us by supplying IP 66 cable entry systems KDS. The best thing about these systems is we will now be able to completely seal our hull. The versatility of these systems will also allow us more easy access to our solar panels and electronics for maintenance activities. The KDS cable entry will be used at the deck entry of the cables, our MPPT electronics boxes and the DC contactor. We want to thank Conta-clip and are looking forward to working together.

http://contaclipinc.com/home.html 

Wij hebben weer goed nieuws vanuit de sponsorcommissie, we hebben een nieuwe sponsor!

Zojuist zijn we een samenwerking aangegaan met Conta-clip. Conta-clip zal ons ondersteunen met het leveren van IP 66 kabel doorvoersystemen KDS. Het mooie van dit modulaire systeem is dat we het dek volledig IP66 kunnen maken. De flexibiliteit van de doorvoersystemen zullen ook het onderhoud aan de zonnepanelen en elektronica vereenvoudigen. De KDS kabeldoorvoer systemen zullen gebruikt worden voor het dekdoorvoer, MPPT-dozen, en de Gigavac-doos (DC-contactor) en z.s.m. ingebouwd worden. Wij bedanken Conta-clip voor deze samenwerking!

http://conta-clip.nl/home.html