Fix the steering system

After successfully repairing the motor driver last night and participating in the Match Race earlier this morning. Trouble struck us again today. During the testing and adjusting our hydrofoil settings today we suddenly lost the ability to steer. Immediately after lifting the boat out of the water the problem was obvious. We have fixed the problem by now, but unfortunately not in time to still participate in the Sprint. Next week we will give it our best shot all again in Groningen.

Na het succesvol repareren van de motordriver gisteravond en de goede deelname aan de Match Races vanochtend, sloeg het noodlot vanmiddag weer toe. Tijdens het testen en perfectioneren van de vleugel afstelling na de Match Race konden we opeens niet meer sturen. Toen de boot uit het water was, was het snel duidelijk dat het staartstuk het probleem was. We hebben het staartstuk inmiddels gerepareerd maar helaas niet op tijd om nog mee te kunnen doen aan de sprint. Volgend weekend gaan we er weer vol tegenaan in Groningen!