Inside the boat part 1

In the forthcoming weeks, we want to give you a behind the scenes look of our boat. The past year we did a great number of revisions on our electronics system. One of the most crucial parts was figuring out how to protect all these new electronic components. The pictures below show our MuPPeT and Contactor equipment. All our enclosures are sponsored by our valued partner PM Komponenten B.V. Every piece of our electronic system ranging from LCD to the MuPPeTs are carefully built into waterproof enclosures. These enclosures ensure that our components don’t get damaged due to the harsh conditions of Solar boat racing. Thanks to the great service of PM Komponenten we didn’t even have to align the mounting holes or cutouts ourselves this was all part of the great service they provided.

De komende weken willen wij jullie tussen de races door een achter de schermen kijk in onze boot geven. Het afgelopen jaar zijn een groot aantal van onze elektrische systemen op de schop gegaan. Om al deze elektronische system te beschermen moesten er nieuwe behuizingen komen. Hieronder is de setup te zien van onze MuPPeT en Contactor doos. De dozen zijn gesponsord door onze waardevolle partnerĀ PM Komponenten B.V.. Alle elektronica: van MuPPeTs tot de LCD zijn dit jaar inĀ een waterdichte behuizing geplaatst. De dozen bieden maximale bescherming tegen de omstandigheden van het zonneboot racen. En dankzij de geweldige service van PM Komponenten waren zelfs alle montagegaten al perfect op maat gemaakt.