Back to home

?? Na een lange, uitputtende maar voornamelijk leuke week zijn wij weer onderweg naar huis. Tijdens de races in Monaco hebben we weer bergen aan ervaring opgedaan. Nu eerst bijkomen en dan snel aan de slag om onze vleugel te repareren! ?? After a long, exhausting but mostly fun week, we are back on the road towards home. During the races in Monaco we gained tons of experience. After we are fully recovered and rested from the races we will start focusing on rebuilding the hydrofoil!RS Components, Yacht Club De Monaco, #watsonparker, Altium, TransIP, Eurocircuits, De Prael, Conta-Clip Nederland B.V., PM Komponenten B.V.

Geplaatst door Engineers of Innovation op Zondag 7 juli 2019

After a long, exhausting but mostly fun week, we are back on the road towards home. During the races in Monaco, we gained tons of experience. After we are fully recovered and rested from the races we will start focusing on rebuilding the hydrofoil!

Na een lange, uitputtende maar voornamelijk leuke week zijn wij weer onderweg naar huis. Tijdens de races in Monaco hebben we weer bergen aan ervaring opgedaan. Nu eerst bijkomen en dan snel aan de slag om onze vleugel te repareren!