DSC03781

Help de vereniging én ga mee naar alle races van dit seizoen!

Het raceseizoen van 2018 is officieel van start gegaan met als eerste race het NK in Akkrum. Tijdens deze race hebben we een mooi resultaat weten neer te zetten en zijn vervolgens met goede moed begonnen aan de voorbereidingen van de volgende race: De Zonnebootrace in Purmerend.

 

De inschrijvingen om deel te nemen aan deze races zijn helaas al gesloten, maar wij bieden alsnog een optie aan om mee te gaan. Het is namelijk mogelijk om voor €10,- een foto, afbeelding of tekst op de boot te laten plaatsen. Deze foto moet minimaal 5cm x 5cm groot zijn en zal het gehele vaarseizoen op de boot geplakt blijven. Hierdoor steun je niet alleen de vereniging, maar ga jij alsnog mee naar Purmerend, Groningen, Leeuwarden en natuurlijk Monaco!

 

Dus, wil jij geen race missen en de vereniging verder helpen, upload dan snel je foto door onderstaande formulier in te vullen.

Vul een tekst in als je geen logo wilt plaatsen.

Selecteer een bestand wanneer je een logo wilt plaatsen


Machtiging voor eenmalig afschrijven

Ondergetekende verleent hierbij een eenmalige machtiging aan Engineers of Innovation om het bedrag dat de ondergetekende de vereniging verschuldigd is, af te schrijven van zijn haar bank- of girorekening.
   Akkoord bovenstaande incasso machtiging


Voorwaarde actie:

Plaatsing:

Afmetingen:

De minimale grootte van een afbeelding is 5cm x 5cm €10/25cm2. Denkt u graag groot, dan is dit geen probleem. Tegen een vergoeding van €1.5 per extra 5cm kunt u tot maximaal 15 cm hoog gaan.

Voorwaarden:

De volgende (kenmerken van) afbeeldingen en/of teksten zijn ongewenst voor op de boot:

  • Copyright afbeeldingen.
  • Advertenties, reclamefoto’s van merkproducten, hieronder valt ook; alcohol, drugs en tabak.
  • Persoonlijke informatie, zoals; adressen, telefoonnummers, internetadressen, etc.
  • Politieke of religieuze afbeeldingen en/of teksten.
  • Bloot of seksueel getinte afbeeldingen.
  • Racistische afbeeldingen.
  • Namen en/of foto’s van bekende personen.

In overleg met bestuur:

  • Logo’s en/of namen van merken, bedrijven en verenigingen*
  • Indien u afbeeldingen van derden wilt gebruiken moet u aan de betreffende personen toestemming vragen. Zonder bewijs van toestemming wordt de afbeelding geweigerd.

Disclaimer:

Het bestuur behoudt het recht om afbeeldingen en/of teksten te weigeren, ook als deze voldoen aan de hierboven genoemde voorwaarden.  Als uw afbeelding niet aan onze eisen voldoet dan ontvangt u hierover een bericht.

*Het gebruik van een logo en/of naam van een bedrijf zijn extra kosten aan verbonden. (€100/25cm2)