Add your idea and vote

January 31, 2017 Dedier Chaigneau

Last week we opened a suggestion box for project ideas, we did sent the link in the email. There were some some great ideas, and there is also a lot of voting going on. We hope everyone voted and submitted their idea before the deadline on Monday 6th of February. After the deadline we will select the best ideas so we can better decide which way the society should go. We hope to see a lot of new ideas come in and make your vote count, so we can make a final decision at the next meeting. Hope to see you all there.

 

Vorige week hebben we een project-ideeënbus geopend en in de email de link verstuurd. We hebben hier al wat mooie ideeën voorbij zien komen, en er is ook al veel gestemd. We hopen dat iedereen voor de deadline, van a.s. maandag 6 februari, zijn idee geplaatst heeft. Zo kunnen wij het beste inventariseren welke ideeën er leven en welke richting wij met de vereniging willen op gaan. We hopen dat er deze week nog veel ideeën voorbij komen en er flink gestemd gaat worden, zodat we op de volgende bijeenkomst een definitieve beslissing kunnen maken. Hopelijk kunnen jullie daar allen aanwezig zijn.