Thank you for everyone who attended the barbecue

The barbecue hosted for members, contributors and everyone interested yesterday was a huge succes. A night filled with the big reveal of the boat, good food, laughter and great new ideas and insights on what to improves first on the boat. We want to thank every attendees for the fun night and hope to see all of you in Rotterdam at the Rotterdamse havendagen.


De barbecue voor de leden, donateurs en geïnteresseerden gisteren was een groot succes. Een avond gevuld met onder andere de onthulling van de boot voor sommige leden, goed eten, gelach en veel kritisch blikken en ideeën over waar we als eerst aan gaan werken. We willen iedereen bedanken voor het komen en de gezellige avond. En hopelijk allemaal tot in Rotterdam bij de Rotterdamse havendagen.