New MuPPeTs (MPPT’s) have arrived

Our new MuPPeTs (MPPT’s) have arrived. Designed by us and produced by our sponsor Eurocircuits. With these MuPPeTs we are striving to get a higher efficiency out of our solar panels. At this moment we are writing the software to test the hardware with different algorithms. As soon as the MuPPeTs are fully tested we will release more information including the design and the production files on our website. https://engineersofinnovation.nl/portfolio/

We want to thank Eurocircuits for their support!
www.eurocircuits.com

Onze nieuwe MuPPeTs (MPPT’s) zijn binnen! Ontworpen door ons en geproduceerd door onze partnerĀ Eurocircuits. Met deze MuPPeTs hopen we dit jaar een hoger rendement uit al onze zonnepanelen te halen. Op dit moment wordt de wordt de software geschreven zodat wij kunnen testen met verschillende algoritmes.
Zodra de MuPPeTs helemaal getest zijn zal er meer informatie inclusief het ontwerp en de productie bestanden beschikbaar komen op: https://engineersofinnovation.nl/portfolio/

We willen Eurocircuits bedanken voor de hulp en het sponsoren van onze MuPPeTs!
www.eurocircuits.com