Our new sponsor TPSolar

August 16, 2021 Dedier Chaigneau

We are proud to announce TPSolar as our new sponsor!

TPsolar believes that solar energy will play an important role in the future. That is why they develop ecologically responsible solar parks. As a family business, TPsolar shares the passion and motivation with Engineers of Innovation to contribute to making the Netherlands more sustainable.

TPSolar is currently looking for a new engineer with this attitude. Are you just as enthusiastic as we are, do you want a diverse job at a cool workplace. Then take a quick look at the junior project engineer vacancy.

Met trots kondigen we TPSolar aan als onze nieuwe sponsor!

TPsolar gelooft dat zonne-energie een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst. Daarom ontwikkelen ze ecologisch verantwoorde zonneparken. Als familiebedrijf deelt TPsolar de passie en drijfveer met Engineers of Innovation om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland.

TPSolar is op het moment op zoek naar een nieuwe ingenieur met deze instelling. Ben jij nou net zo enthousiast als ons, wil je een afwisselende baan bij een gave werkplek. Kijk dan snel bij de junior project ingenieur vacature.