Battery cells have arrived

Three weeks ago, we have placed an order for INR21700-P45B 4500mAh battery cells from Molicell at Nkon. These cells arrived in good condition and are now being prepared for the first test setup. The purpose of this test setup is to measure the capacity of the cells. After the capacity has been measured, we will be able to select the cells that have the least deviation in capacity compared to the other cells. By doing this, we will be able to create a well-balanced battery pack, as it will be made up of cells that are relatively consistent in terms of capacity. This will help ensure that the overall performance of the battery pack is reliable and consistent.

Drie weken geleden hebben wij een bestelling geplaatst voor INR21700-P45B 4500mAh batterijcellen van Molicell bij Nkon. Deze cellen zijn in goede staat aangekomen en worden nu klaargemaakt voor de eerste testopstelling. Doel van deze testopstelling is om de capaciteit van de cellen te meten. Nadat de capaciteit is gemeten, kunnen we de cellen selecteren die de minste afwijking in capaciteit hebben ten opzichte van de andere cellen. Door dit te doen, kunnen we een goed uitgebalanceerd batterijpakket creƫren, omdat het bestaat uit cellen die relatief consistent zijn qua capaciteit. Dit helpt ervoor te zorgen dat de algehele prestaties van het batterijpakket betrouwbaar en consistent zijn.