A new motordriver

December 7, 2021 Dedier Chaigneau

Can’t build a new boat without also upgrading the electronics. We’ve custom designed a brand new BLDC motordriver to be used in the boat. The motordriver is still in production, but we couldn’t resist to already publish some information on our website. Just like our previous designs all knowledge and designs will be completely open source ! Please visit the dedicated webpage Motordriver

Special thanks to AltiumWürth Elektronik and Eurocircuits for their generosity in realizing this project!

 

Wat is een nieuwe boot zonder wat nieuwe elektronica. Speciaal voor de boot is er intern een gloednieuwe BLDC motordriver ontworpen. De motordriver is nog in productie maar we konden het niet laten om alvast een sneak preview te geven en wat informatie te publiceren op onze website.
Net als onze vorige ontwerpen zal ook de motordriver weer compleet open source beschikbaar gesteld worden!